• Tindrà lloc del 10 al 13 d’agost a la plaça de Casal i tots els espectacles són gratuïts

Un any més torna el Festival de l’Humor de Cunit i ja van quatre. Encara que normalment es feia al mes de juny o juliol, enguany i des de la regidoria de joventut s’ha preparat per al mes d’agost. Durant quatre dies es podrà gaudir de l’humor en majúscules amb monologuistes com el cunitenc Guillem Estadella, el tarragoní Javi Sancho que també va estar l’any passat, ImproacatombaSergio Picón i Eva Cabezas.

Enguany com a novetat es faran a la plaça del casal de Cunit i com és habitual, les entrades per a tots els espectacles són gratuïtes.

Aquí us deixem la programació del IV Festival de l’Humor de Cunit:

Divendres 10 d’agost a les 22.30 hores, pregoner de l’Humor: Javi Sancho. Obrirà les portes del festival, el còmic tarragoní Javi Sancho amb el seu espectacle.

Dissabte 11 d’agost a les 22.30 hores, Concurs de Monòlegs. Cinc còmics d’arreu del país intentaran guanyar-se al públic. Tot això presentat per Guillem Estadella.

Diumenge 12 d’agost a les 22 hores, Improacatomba. Nit d’improvisació amb la companyia “ImproAcatomba“.

Dilluns 13 d’agost a les 22 hores, Gala Cloenda #FESHUMORCUNIT. Tancament del festival de l’humor amb nit de monòlegs amb Sergio Picón i Eva Cabezas.

Organitza la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Cunit i compta amb el suport d’Instacunit.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email