Tot a punt per l’edició de 2024 del Carnaval de Cunit. Enguany, sota el Regnat de  ‘Los Xavales’, el Carnaval lluirà a Cunit des del 3 fins el 14 de febrer.

Una de les novetats és l’avançament de l’hora de sortida de la Gran Rua de Carrosses i Comparses, serà a les 18h des de l’esplanada de l’estació. Amb el nou horari, es busca fomentar que totho, famílies i infants gaudeixin plenament de la màgia del Carnaval de Cunit.

Dissabte 3 de febrer el Teatre Municipal de Cunit acollirà la Presentació del Regnat en dos sessions, a les 17h i a les 18:30h. La colla local ‘Los Xavales’ sorprendran amb el tret de sortida del Carnaval d’enguany. Qui vulgui assistir a aquest acte cal que es posi en contacte amb el cap de la colla al número de telèfon 633231468 (Dani).

Divendres 9 de febrer, la ja esperada ‘Batalla de Coreos’ al Pavelló Els Joncs amb festa final amb Djs.

La Rua, el moment àlgid del Carnaval

La Gran Rua de Cunit, considerada el moment àlgid del Carnaval, és una desfilada plena de color, música i energia. Els grups locals i els visitants lluint els seus millors vestits i les carrosses engalanades amb decoracions úniques, fan que el Carnaval de Cunit sigui referent.

El Ball de disfresses per la nit al Pavelló Els Joncs serà el moment de saber els millors classificats en les categories locals i visitants tant el carrosses com en comparses.

Dilluns 12 de febrer, dia dedicat especialment als infants amb un espectacle i una festa del confeti al Pavelló Els Joncs.

I com a punt i final, l’enterrament de la sardina dimecres de cendra, 14 de febrer, amb una sardinada popular a la Pl de la Vila.

Montse Cámara, regidora de Cultura, explica que “estem davant d’una nova edició d’una de les festes més multitudinàries de Cunit. Agraim a totes les colles la seva passió i la seva entrga per fer de nou, del Carnaval de Cunit, el millor Carnaval”.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email