Cunit acollirà el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic modalitat Lliure els pròxims dies 26, 27 i 28 d’octubre al Pavelló Municipal Els Joncs. Es tracta de la tercera competició d’aquesta disciplina esportiva que s’organitzarà al nostre municipi.

L’organització de la competició està a càrrec de la Real Federació Espanyola de Patinatge, el Club Artístic Skating MR de Cunit i l’Ajuntament de Cunit.

Aquesta edició del Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic acollirà la competició individual femenina i masculina de les categories Aleví i Infantil, això suposarà la participació d’un total de 90 patinadors i patinadores d’arreu del territori nacional.

L’inici del Campionat serà el dijous 26 a les 17:15 h, i es comptarà amb les exhibicions de la subcampiona del món júnior Sira Bella Gallardo i del campió del món sènior Pau Garcia Domec.

El públic podrà accedir 25 minuts abans de l’hora d’inici de la competició per la porta d’accés principal del pavelló.

La competició també es podrà seguir en directe en streaming, de manera totalment gratuïta, a través de FEP-TV. Aquesta retransmissió podrà ser seguida des de qualsevol indret del món.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email