• L’any passat amb aquest programa van formar-hi part 40 joves a Cunit

Un any més arrenca el programa ‘START’ (Centre de noves oportunitats) a Cunit. Aquest va adreçat a joves d’entre 16 i 24 anys que, estiguin inscrits al programa de Garantia Juvenil i que no han  finalitzat amb èxit els estudis obligatoris i/o post-obligatoris i que actualment no tenen una feina.

Noves Oportunitats és un programa integral que combina diferents accions:

  • Accions d’apoderament
  • Accions de desenvolupament competencial
  • Serveis d’orientació
  • Formació professionalitzadora en competències i acompanyament a la formació reglada
  • Tutorització i mentoratge
  • Inserció laboral
  • Accions de suport a l’ escolarització i a la inserció

Noves Oportunitats és un programa que s’emmarca dins les iniciatives de la Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya.

El programa ‘START’ té quatre fases diferenciades:  Servei d’orientació per la definició del projecte professional i vital, servei d’execució del projecte professional i vital, servei de tutorització i seguiment i servei de suport a l’escolaritat i inserció laboral.

Ivan Faccia, regidor d’Esports i Joventut, explica que “el programa START va acollir uns 40 joves l’any passat i es tracta d’un programa molt important perquè s’ofereix al jove a una suma de recursos procedents de diferents administracions que d’altra manera seria molt complicat accedir-hi. El projecte aposta per metodologies vivencials i innovadores que posen al jove i al seu programa vital al centre del projecte, del qual en pot treure un rendiment excepcional”.

Aquest projecte, cofinançat pel SOC i el Fons Social Europeu, està emmarcat dins les iniciatives de la Garantia Juvenil. L’ UTE Fundació Intermedia i Fundació Formació i Treball són les entitats que gestionen el Centre de Noves Oportunitats “Start! Formació i Feina per tu” al Camp de Tarragona i concretament a Cunit.

Tots aquells joves que estiguin interessats a participar-hi al programa ‘START’ han d’anar al PIJ (Punt d’informació Juvenil) de Cunit ubicat al carrer dels Horts número 5, on els hi explicaran com funciona més exhaustivament el programa.

START NOVES OPORTUNITATS TARRAGONA 2018

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email