Dissabte 23 de febrer es produïa a Cunit una “ventisca” en forma de presentació dels Reis del Carnaval del municipi. Ventisca perquè la colla Quitxalla, encarregada enguany de la Reina i Carnestoltes, va decidir que la temàtica era “Regnat del Gel”, lema en el qual es basa també el cartell oficial del Carnaval de 2019.

L’espectacle va impressionar a tot el públic congregat a la Sala del Casal Municipal. La valentia i la descarada actitud de les noies va ser un dels ingredients que van aixecar més aplaudiments. La participació dels més petits amb les disfresses antigues va agradar molt, així com l’originalitat dels balls amb què s’acompanyaven aquestes presentacions. Un espectacle que va créixer de menys a més, amb una inesperada entrada final de la Reina i Carnestoltes, que lluïen uns vestits que van deixar a tothom de pedra.

Entre les dues sessions, es va fer lliurament del premi a les guanyadores dels concursos de cartells de Carnaval.

La colla Quitxalla celebra enguany el seu 15è aniversari i no hi ha millor manera que amb un Regnat del nostre carnaval. La colla protagonista va néixer gràcies a pares i infants que volien fer una colla familiar, amb la intenció de fer viure als més menuts el carnaval de una manera més especial.

Per presentar Reina i Carnestoltes van decidir fer un espectacle teatral on representaven la seva història i ho combinaven amb balls de la colla. Van presentar les seves 14 disfresses anteriors amb els més menuts de la colla, on els/les protagonistes de l’obra eren els infants que van començar fa 15 anys. La colla Quitxalla va decidir donar més protagonisme a la Reina en aquest acte celebrat dissabte, ja que l’arribo de Sa Majestat Carnestoltes serà el proper dijous 28 de febrer, a les 18 hores a la plaça del Casal. La colla anima a tots els cunitencs i cunitenques que hi vagin disfressats i que engalanin bé els carrers.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email