L’ajuntament de Cunit vist el Pla d’Obertura aprovat pel PROCICAT d’aplicació a partir del dia 23 de novembre, ha acordat les següents actuacions pel que fa als equipaments en els àmbits de la cultura i l’esport, respecte el Primer Tram del Pla:

La Biblioteca Marta Mata reobre les sales de lectura amb un aforament màxim del 50%.

Espais esportius municipals:

1. Obertura de les instal·lacions a l’aire lliure amb un aforament del 50%:
a. Camp de Futbol Municipal
b. Zona Esportiva Municipal Tennis
c. Pista coberta Pompeu Fabra

2. Obertura de les instal·lacions espai tancats al 30%:
a. Pavelló Municipal

3. NO OBERTURA del CEM ELS JONCS: L’ajuntament considera que aquesta instal·lació no procedeix a la seva obertura ja que després d’aquesta darrera aturada d’un mes seguit, cal fer una posada en marxa de les instal·lacions tècniques (Climatització, Calderes…) a més de redissenyar de nou els protocols per a la modificació d’aforaments a les sales. 

Per això, es creu convenient aplaçar la reobertura d’aquesta instal·lació fins a la Fase 2 del Pla, per tal de garantir un servei de qualitat i una experiència correcta a tots i totes els nostres abonats i cursetistes. Coneixedors de les ganes dels abonats per tornar a realitzar activitat física i el perjudici que aquesta decisió els ocasiona, l’Ajuntament de Cunit ha decidit que s’oferirà a tots els abonats la gratuïtat del temps que estigui en funcionament la instal·lació al mes de desembre, condicionat a la continuïtat com abonat al mes de gener.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email