L’ajuntament de Cunit ha tingut coneixement de l’aparició de determinats aliments amb claus en el seu interior adreçats als gats urbans en una zona concreta del municipi (als voltants del pàrquing Les Oliveres).

Es lamenta aquest tipus d’actuacions incíviques, i des de la Regidoria de Benestar Animal es comunica que “s’esta seguint el control de les colònies de gats urbans i s’estan realitzant les actuacions pertinents per estirilitzar-los i donar-los el menjar adequat”, explica la regidoria Inés Garcia.

La regidoria de Bienestar Animal juntament amb la protectora de Cunit, Amancu- Amics dels Animals de Cunit, està treballant per homologar les colònies felines de Cunit i acreditar els seus alimentadors. Menstrestant, s’ està aplicant el mètode CER ( captura esterilizació i retorn) a nombroses colònies de Cunit per tal de fer-les més estables i vetllar tant pel el benestar felí com per la conciliació veïnal amb aquests animals.

Inés García posa de manifest que “els actes d’enverinar o altra forma d’atemptat contra la vida dels animal es tracta d’una infracció i un delicte que pot repercutir en una multa entre 100 i 20.000 euros acord amb la nostra ordenança”.

Es demana seny i respecte per a tothom, qualsevol persona que tingui poblemes de convivència amb els felins cal que ho posi en coneixement de l’Ajuntament de Cunit per tal de poder seguir treballant en la regulació de colònies felines. També, qui sigui testimoni de qualsevol forma de maltracte animal cal que també ho comuniqui a l’Ajuntament.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email