L’alumnat de 1r de batxillerat i 1r de cicles del nostre institut Ernest Lluch i Martin ha participat aquest matí, juntament amb alumnat dels instituts de l’Arboç i La Bisbal, en l’activitat educativa “Canvi de Marxa”, un espectacle de prevenció de conductes de risc associades a la conducció celebrat a l’Arboç.

L’activitat consisteix en la representació d’una conversa telefònica entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca i truca a l’altra i li explica la situació. Durant el seu relat s’intercalen vídeos informatius i també testimonis reals d’un policia, un bomber i un membre del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que expliquen la seva experiència professional com a cossos d’emergència que s’ocupen de la gestió més immediata d’un accident. Així mateix, també es recullen els testimonis reals d’una persona que ha patit un sinistre i d’un familiar d’una víctima.

Aquesta activitat està impulsada per la fundació Mutual de Conductors amb el suport del Servei Català de Trànsit i la organització de Jove Baix Penedès.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email