La Fundació ELNA, conjuntament amb la Fundació PINNAE, a través de la seva convocatòria de projectes, IMPULS PEL TERRITORI, han creat un recurs d’educació emocional, gratuït per tothom, per utilitzar-ho com a eina de promoció de la salut mental per a adolescents i joves en el qual han participat alumnat de diversos instituts de la Vegueria Penedès-Garraf d’entre els quals es troba el nostre institut Ernest Lluch i Martin de Cunit.

Aquest recurs consta d’un vídeo on adolescents i joves expliquen les seves reflexions després de viure l’experiència dels tallers “Cuida la teva salut mental”.

Els tallers s’han basat en l’experiència d’adonar-se de la importància de conèixer-se i tenir un espai personal amb un mateix i mateixa, donant importància al fet de poder parar en el món d’immediatesa que vivim.

També sobre l’atenció eficient, el paper fonamental que té en la nostra vida i què podem fer per entrenar-la, ja que el desenvolupament d’una atenció eficaç contribueix no sols al rendiment acadèmic, sinó també al benestar emocional i social.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email