Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

A Cunit, 27 de novembre de 2018. L’Ajuntament de Cunit ha signat un acord amb la Fundació Obra Social La Caixa pel qual l’entitat fa una aportació econòmica destinada als usuaris del Centre Obert. La col·laboració amb la Fundació Obra Social La Caixa es materialitza en l’aportació de 1.200 euros pel desenvolupament de les activitats d’estiu del Centre Obert.

L’objectiu principal del Centre Obert és educar els usuaris en l’ús del temps lliure i oferir una vivència positiva i amb valors. També proporciona la cobertura de necessitats bàsiques d’infants i adolescents atesos.

L’acte de signatura ha estat formalitzat per Alexis Gomez, director Banca d’Institucions Tarragona i Natàlia Martinez, directora de l’Oficina de Cunit de la Pl Santiago Rusiñol com a representants de la Fundació Obra Social La Caixa i Montserrat Carreras alcaldessa de Cunit .

Totes dues parts s’ha mostrat molt satisfetes per aquest acord i han manifestat la voluntat de continuar col·laborant en projectes que donin resposta a les necessitats socials dels col·lectius més vulnerables.

Galeria d'imatges