Amb l’entrada en vigor avui 30 d’octubre de les noves restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Cunit informa de les afectacions als serveis municipals.

Les instal·lacions esportives municipals estan tancades a partir d’avui i, inicialment durant els propers 15 dies. Això vol dir que el CEM Els Joncs (Piscina i Pavelló), la Zona Esportiva Municipal de la Crta de Clariana, el Camp de Futbol Municipal, les pistes de petanca suspenen el seu funcionament habitual.

Seguint les noves instruccions, s’han suspès les activitats de lleure juvenil, per tant les activitats que estaven previstes des de Joventut de l’Ajuntament de Cunit tampoc es realitzaran en els propers  dies.

La Biblioteca Marta Mata tanca les sales de lectura i consulta i només estarà disponible el servei de prèstec en el següent horari: de 10h a 14h – de 16h a 19:30h.

Pel que fa a les quotes del mes de novembre del CEM Els Joncs no es passaran al cobrament. L’Ajuntament no girarà els rebuts de la instal·lació fins que es reprengui l’activitat. Pel que fa als cursos de natació, la seva la facturació serà l’ordinària donat que les classes que s’anul·len ara, per causa major, es poden recuperar durant el curs. Si aquesta situació s’allargués també s’adaptaria la facturació de la quota trimestral a la realitat de les sessions previstes.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email