Segons informa la Direcció General de Transports i Mobilitat, Adif està portant a terme obres de millora a la xarxa ferroviària, les quals estan afectant els serveis de Rodalies de Catalunya.

Entre els propers 22 i 26 d’octubre, Adif executarà una nova fase de les obres a l’estació de Barcelona-Sants, que suposaran restriccions a les circulacions del túnel de Passeig de Gràcia. Aquestes restriccions s’han previst a partir de les 23.45 h del dia 22 d’octubre fins a les 5.15 h del dia 26 d’octubre, i tot i que suposaran condicions de circulació més restrictives, la Direcció General de Transports i Mobilitat informa que es tracta d’una actuació necessària per a millorar la configuració de circulacions actual dels serveis de Rodalies als túnels de Barcelona.

Per fer front a les restriccions imposades i pal·liar en el possible els perjudicis als usuaris, Renfe, operador dels serveis, ha establert la següent operativa per tal de garantir el màxim servei i capacitat:

Dia 23 d’octubre (divendres):

  • Línia R2:
    • Es suprimiran els trens amb origen i destinació Castelldefels.
    • Es mantindran 2 trens per hora i sentit a l’Aeroport.
    • A la R2 Sud circularan 2 trens amb origen-destinació Sant Vicenç de Calders i 2 trens amb origen-destinació Vilanova i la Geltrú per hora i sentit.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email