Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

El passat dimarts 26 de gener va ser el Dia Internacional de l’Educació Ambiental, per aquest motiu el servei de dinamització juvenil de l’Ajuntament de Cunit va aprofitar per portar a terme diferents accions per conscienciar als i les joves del municipi sobre la importància del reciclatge i la cura que s’ha de tenir amb el medi ambient.

Durant tota la setmana s’han proposat i dut a terme diferents activitats, continguts i qüestionaris, tant de manera presencial com a través de les xarxes socials.

Dimarts i dijous a l’institut Ernest Lluch i Martín, durant l’horari de pati, es van dinamitzar activitats lúdiques amb l’objectiu d’aprendre i reforçar les utilitats dels diferents contenidors que ens trobem a l’hora de reciclar.

Per altra banda, des del compte d’instagram @jovescunit s’han anat publicant durant el llarg de la setmana, diversos continguts en diferents formats, qüestionaris i dades importants, notícies curioses sobre medi ambient i videotutorials de manualitats per fer amb material reutilitzat i quotidià.

L’equip de dinamització juvenil agraeix a tot el jovent i alumnat de l’institut de Cunit que d’una forma o altre han participat en les activitats.

Galeria d'imatges