El passat dimarts 26 de gener va ser el Dia Internacional de l’Educació Ambiental, per aquest motiu el servei de dinamització juvenil de l’Ajuntament de Cunit va aprofitar per portar a terme diferents accions per conscienciar als i les joves del municipi sobre la importància del reciclatge i la cura que s’ha de tenir amb el medi ambient.

Durant tota la setmana s’han proposat i dut a terme diferents activitats, continguts i qüestionaris, tant de manera presencial com a través de les xarxes socials.

Dimarts i dijous a l’institut Ernest Lluch i Martín, durant l’horari de pati, es van dinamitzar activitats lúdiques amb l’objectiu d’aprendre i reforçar les utilitats dels diferents contenidors que ens trobem a l’hora de reciclar.

Per altra banda, des del compte d’instagram @jovescunit s’han anat publicant durant el llarg de la setmana, diversos continguts en diferents formats, qüestionaris i dades importants, notícies curioses sobre medi ambient i videotutorials de manualitats per fer amb material reutilitzat i quotidià.

L’equip de dinamització juvenil agraeix a tot el jovent i alumnat de l’institut de Cunit que d’una forma o altre han participat en les activitats.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email