Aquest mes de desembre, dins l’agenda dels actes de Nadal, s’han programat una serie d’activitats adreçades al públic jove.

La primera activitat es realitzarà el cap de setmana del 19 i 20 de desembre amb un curs d’iniciació al Motocròs en el circuit privat de Polea Camp, és una bona oportunitat perque tot aquell/a jove que senti curiositat pel món de les motos pugui fer un primer contacte amb aquest esport.

El dia 24 de desembre a partir de les 22h, comptarem amb un programa especial de Nadal presentat pel jove cunitenc Guillem Estadella, un programa amb entrevistes a joves del municipi, reportatges, actuacions musicals, humor i molt d’esperit nadalenc. Aquest s’emetrà pel canal de youtube de l’Ajuntament de Cunit.

El diumenge 27 a les 18h, viu una experiència en remot amb els teus amics i amigues on la comunicació i el treball en equip seran claus per resoldre els misteris i així poder completar la missió de l’escape room Fast Pace.  L’esdeveniment estarà en tot moment dinamitzat per actors que us indicaran quin és l’objectiu del joc i us acompanyaran en aquesta experiència virtual.

I per aquells que els agrada el món dels videojocs, el 28, 29 i 30 de desembre en horari de 17h a 18:30h, podreu apuntar-vos al curs d’iniciació a la programació de videojocs amb el programa Scratch. Aquest serà en format online.

Totes les activitats són gratuïtes i amb places limitades. Cal inscripció prèvia.

Trobareu informació més detallada de cada activitat a l’agenda de la web de Nadal i a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Cunit.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email