Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Aquest mes de desembre, dins l’agenda dels actes de Nadal, s’han programat una serie d’activitats adreçades al públic jove.

La primera activitat es realitzarà el cap de setmana del 19 i 20 de desembre amb un curs d’iniciació al Motocròs en el circuit privat de Polea Camp, és una bona oportunitat perque tot aquell/a jove que senti curiositat pel món de les motos pugui fer un primer contacte amb aquest esport.

El dia 24 de desembre a partir de les 22h, comptarem amb un programa especial de Nadal presentat pel jove cunitenc Guillem Estadella, un programa amb entrevistes a joves del municipi, reportatges, actuacions musicals, humor i molt d’esperit nadalenc. Aquest s’emetrà pel canal de youtube de l’Ajuntament de Cunit.

El diumenge 27 a les 18h, viu una experiència en remot amb els teus amics i amigues on la comunicació i el treball en equip seran claus per resoldre els misteris i així poder completar la missió de l’escape room Fast Pace.  L’esdeveniment estarà en tot moment dinamitzat per actors que us indicaran quin és l’objectiu del joc i us acompanyaran en aquesta experiència virtual.

I per aquells que els agrada el món dels videojocs, el 28, 29 i 30 de desembre en horari de 17h a 18:30h, podreu apuntar-vos al curs d’iniciació a la programació de videojocs amb el programa Scratch. Aquest serà en format online.

Totes les activitats són gratuïtes i amb places limitades. Cal inscripció prèvia.

Trobareu informació més detallada de cada activitat a l’agenda de la web de Nadal i a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Cunit.

 

 

Galeria d'imatges