Dissabte 29 de juny

A les 22 h, a la plaça del Casal, cantada havaneres a càrrec dels membres de la Coral Arrels de Cunit.

Dijous 15 d’agost

A les 22 h a la plaça del Casal, concert de soul-funk-rhythm and blues a càrrec del grup Café Soul.

És una banda que va debutar el 1992 i està formada per músics que han col·laborat amb artistes com: Chenoa, Amistades Peligrosas, Sergio Dalma, etc. El seu repertori es basa en variants de la música negra, (soul-funk-rhythm and blues-hip hop), amb una acurada selecció de temes d’artistes com: Michael Jackson, Elvis Presley, Stevie Wonder, Tina Turner, i actuals com Bruno Mars, Amy Winehouse, etc.

Michel Clavero: Veu; Jose Gallardo: Teclat; Charlie Moreno: baix; Sergio Cebrián: guitarra i  Jefferson Otto: Bateria

Dissabte 17 d’agost

A les 19 h i a les 22 h a la plaça del Casal, ballada de sardanes a càrrec de la cobla Catània i amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista de Cunit.

La Cobla Catània, nascuda a Vilafranca del Penedès fa 33 anys i, formada per 11 músics de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, torna una vegada més a Cunit per oferir el bo i millor del seu repertori sardanístic i fer gaudir els dansaires i amants de la nostra dansa.

Diumenge 18 d’agost

A les 22 h a la plaça del Casal, cinema a la plaça, amb la pel·lícula “ Perdiendo el Norte”.

Any: 2015; Director: Nacho G. Velilla; Gènere: Comedia; Durada: 102

Sinopsis: Hugo i Braulio, dos joves amb formació universitària, farts de no trobar ni feina ni futur a Espanya, decideixen emigrar a Alemanya seguint els cants de sirena d’un programa de televisió tipus “Españoles por el mundo”. Però aviat descobriran que sobrar en un lloc no significa ser necessari en un altre, i que perseguir el somni alemany pot tenir molt de pessic.

No recomanada per a menors de 7 anys.

Diumenge 25 d’agost

A les 22 h, a la plaça del casal, concert de música “DIVAS DE L’OPERA I LA COPLA” amb músiques de Maria Callas, Caballé, Concha Piquer a càrrec de la soprano Charo Tris, soprano i Jordi Romero, pianista.

ALTRES

Diumenge 4 d’agost

D’11 h a 13.30 h, a l’espigó 5, davant de l’Oficina de Turisme, concurs de castells de sorra que consistirà amb la realització de diferents figures de sorra a la platja. Les inscripcions a les 10:30 h. El lliurament de premis a les 13 h, aproximadament i amb la col·laboració de l’Ateneu Cultural Alba.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email