Aquest mes de febrer s’inicien les xerrades d’orientació acadèmica i professional “I després de l’ESO, què?”, adreçades a mares, pares i alumnes de 3r i 4t d’ESO que, com cada any, organitza l’Oficina Jove del Baix Penedès amb la voluntat de crear un espai de trobada en què joves i famílies puguin resoldre dubtes i intercanviar opinions sobre què es pot fer una vegada acabin d’estudiar l’ESO.

L’objectiu d’aquestes xerrades és oferir informació sobre les diferents possibilitats que té l’alumnat després dels estudis de secundària, una presentació per orientar sobre les possibles opcions i itineraris, laborals i acadèmics, que tenen els i les joves quan acaben l’etapa d’estudis obligatoris.

No saps què fer i aquest curs acabes l’ESO?, Vols estudiar i no saps el què?, Tens dubtes sobre els estudis que vols fer?, Vols més informació sobre una formació en concret?, Necessites saber els centres on fan una formació?… Aquestes són algunes de les qüestions que es podran resoldre a la xerrada que enguany aniran a càrrec de D’EP Institut.

Les xerrades es realitzaran als diferents instituts de la comarca en les següents dates:

📍 Institut Ernest Lluch de Cunit – Dilluns 26 de febrer, a les 18h.

📍 Institut de l’Arboç – Dijous 29 de febrer, a les 18h.

📍 Institut Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès – Dilluns 11 de març, a les 18h.

📍 Institut Mediterrània del Vendrell – Dijous 14 de març, a les 18h.

Si no pots anar a la xerrada del teu municipi pots fer-ho a qualsevol de les altres (no cal ser alumne del centre on es fa la xerrada).

A més, aquestes xerrades es complementen amb els ASSESSORAMENTS ACADÈMICS INDIVIDUALITZATS que tindran lloc el 20 de febrer i 19 de març a l’Espai Jove de Cunit. Pots demanar la teva cita enviant un correu a joventut@cunit.cat o trucant al 977676292.

Galeria d'imatges