El proper 6 de juliol es celebrarà el II Festival Marisa Ibáñez a la Biblioteca Municipal Marta Mata, que enguany comptarà amb l’actuació musical Tocs i Retocs amb Raquel Pérez i Jordi Sanç.

La Marisa Ibáñez Milián, va ser la directora de la Biblioteca de Cunit des que la va posar en marxa, l’any 1989, a l’edifici del Casal Municipal. El 2008, l’equipament cultural es va traslladar a l’actual emplaçament al carrer de la Creueta. De la Marisa Ibáñez en recordem la seva incansable tasca cultural i social, i l’afany per democratitzar la cultura al municipi de Cunit.

Amb l’espectacle Tocs i Retocs farem un viatge pel passat musical de Retocs, revivint moments a la vegada que coneixem músiques que formen part de la història. Ens nodriran l’ànima i remouran els sentits, en la senzillesa de la veu i les percussions, que són els instruments més antics i que constitueixen la matèria primera musicalment parlant.

Cal fer  inscripció prèvia a la Biblioteca, enviant  un correu electrònic a biblioteca@cunit.cat o trucant al 977 67 48 84.

Podeu consultar totes les activitats de la Biblioteca a través de les xarxes socials:

Galeria d'imatges