Troba el teu Tió! Escape Room Nadalenc per a tota la família.

Inscripcions: 9 i 10 de desembre seguint el QR (escapastic.com/tio). A més, per a poder participar, cal portar un ou de xocolata sorpresa que anirà destinat al Rebost d’aliments de Cunit i que haureu de portar al Casal Municipal, en aquestes mateixes dates, 9 i 10 de desembre, en horari de 16:00 a 21:00h.

Quan es faci el registre rebreu un WhatsApp amb el número de Tió que haureu de posar ben visible al vostre Tió en el bosc per poder identificar-lo. També podeu deixar una nota sota el Tió per l’infant.

Entre les 9:30 i les 10:30 h del dia 12 de desembre, els pares dels nens participants en la trobada del Tió hauran d’anar a deixar el seu Tió al bosc de Cal Ros (entrada pel carrer Llobregat) al lloc estratègic que escullin. Allà trobareu personal de l’organització que us podrà ajudar en el que necessiteu. Un cop feta la tasca, haureu de reunir-vos amb els vostres fills per tal de començar l’activitat que seguidament us expliquem.

A les 11:00 h inici de l’activitat a la Pl. del Casal, escanejar el codi QR i seguir les indicacions fins tornar a la Pl. del Casal a la gran Trobada de Tions presidida pel Gran Tió de Cunit, on farem cagar al Tió, farem la foto de trobada de tots els tiós i molta animació per tots els participants.

Galeria d'imatges