5. Volta per Cunit

Pel poblat iber, Jardins i Serra de Sant Antoni

 

Imatge de Tot Natura: Volta per Cunit 1

DIA: 9 / JULIOL / 2020

HORA DE SORTIDA: 19:00 h.

LLOC: PLAÇA DE LA VILA

LONGITUD: 7,5 Km.

DESNIVELLS: + – 150 m.

DIFICULTAT: FÀCIL

SENSE INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

PRESENTAR-SE AL LLOC I HORA.

SORTIDA DE TARDA GRATUÏTA.

MAPA:                                                                                                                         DESCRIPCIÓ:

Imatge de Tot Natura: Volta per Cunit 2 Primera sortida de tarda de l’estiu i del Tot natura desprès del confinament. Fem una proposta propera i casolana, amb una recorregut variat, agradable i assequible per gaudir del vespre. Sortirem de la plaça de la Vila sortint per la Deixalleria i el Bosc de Cal Ros per anar al fono del Roig on passem pel jaciment iber. Seguirem per la zona boscosa del nord de l’autopista per sortir als Jardins de Cunit. Pujarem per darrera de la urbanització per sortir a la carretera de Clariana, que creuem per baixar al Fondo de Sant Antoni per on creurem l’autopista, vorejant la Serra de Sant Antoni pel camí nou, obert l’any passat, i que ens portarà de nou a Cunit.

Dificultat: Fàcil. Presenta diferents pujades i baixades però son força suaus i sense cap dificultat. Tot i això cal portar calçat esportiu o de muntanya. Durada aprox: de 2,0 a 2,5 hores.

 

PERFIL DE LA RUTA:

Imatge de Tot Natura: Volta per Cunit 3

Altura màxima: 107 m. Altura mínima: 8 m.

IMPORTANT: Cal portar mascareta, per si de cas és necessària en el moment de la sortida en cas que no es pugui mantenir la distància de seguretat. Durant la ruta farem que no sigui necessària, anant més espaiats.

NOTES: Sortida de tarda. Cal presentar-se al lloc i hora de la sortida. Sortirem 5 minuts desprès de l’hora de trobada. No cal fer inscripció prèvia. Hora prevista de retorn: Al voltant de les 21:15 – 21:30 h. Cal portar aigua i calçat esportiu o de muntanya. Es pot portar pals, com no. Sortida gratuïta. Apta a majors de 6 anys.

MÉS INFORMACIÓ: Ajuntament de Cunit. Regidoria de Medi Ambient Tel 977676318

totnaturacun@gmail.com o be mediambient@cunit.cat

Oficina de Turisme: 977674777 turisme@cunit.cat

 

Galeria d'imatges