6. De Vilanova a Cunit

Seguint el GR-92 per la costa

Imatge de Tot Natura: Vilanova - Cunit per la costa 1

DIA: 16 / JULIOL / 2020

HORA DE SORTIDA: 18:30 h.

LLOC: ESTACIÓ  DE CUNIT

LONGITUD: 10,5 Km.

DESNIVELLS: + – 20 m.

DIFICULTAT: MOLT FÀCIL

SENSE INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

PRESENTAR-SE AL LLOC I HORA.

DESPESA: BITLLET DE TREN

MAPA:

Imatge de Tot Natura: Vilanova - Cunit per la costa 2

Imatge de Tot Natura: Vilanova - Cunit per la costa 3 DESCRIPCIÓ.

Clàssica sortida de tarda entre Vilanova i la Geltrú, pel que anirem a Vilanova en tren. Sortirem de l’estació i aquest cop baixarem a la platja per la Rambla entrant al passeig marítim pel Monument a Macià i seguim vorejant el Nàutic, Torre de Ribes Roges Passifae, Xalet del Nin, Platja de la República i deixem Vilanova pel Xiringuito Miramar. Seguirem cap a Santa Llúcia i d’allà per la platja fins l’Ibersol, entrant a Cubelles pel Torrent de Santa Maria. Creurem tot el front marítim de Cubelles i passarem pel costat d’on havia la tèrmica, aquest cop per primera vegada sense la Xemeneia. Entrarem a Cunit per la passarel·la del Torrent d’en Pedro, i creuant tot el front marítim pel tram nou de passeig i finalitzant a l’estació.

Dificultat: Molt fàcil, quasi be tot pla. Desnivell 20 m. Durada: 2:30 – 2:45 h.

PERFIL DE LA RUTA:

Imatge de Tot Natura: Vilanova - Cunit per la costa 4

Altura màxima: 14 m. Altura mínima: 0 m.

IMPORTANT: Cal portar mascareta, en el punt de trobada com pels llocs urbans més transitats. En les zones més obertes i menys freqüentades qui vulgui se la pot treure al fer activitat física.

NOTES: Sortida de tarda. Cal presentar-se al lloc i hora de la sortida. Tant ens podem trobar a l’estació de Cunit a les 18:30 per agafar el tren a les 18:41 o bé directament a l’estació de Vilanova al voltant de les 18:50h. No s’ha de fer inscripció prèvia. Hora prevista de retorn: Al voltant de les 21:30 – 21:45 h. Cal portar aigua i calçat esportiu. Es pot portar pals com no. Apta a majors de 6 anys. Cadascú haurà de treure el bitllet del tren a Vilanova.

MÉS INFORMACIÓ: Ajuntament de Cunit. Regidoria de Medi Ambient Tel 977676318

totnaturacun@gmail.com o be mediambient@cunit.cat

Oficina de Turisme: 977674777 turisme@cunit.cat

 

Imatge de Tot Natura: Vilanova - Cunit per la costa 5

 

Galeria d'imatges