46. Tomb pel Foix

Font d’Horta, i embassament des de Clariana

Imatge de Tot Natura: Tomb pel Foix 1

DIA: 4 / SETEMBRE / 2019

HORA DE SORTIDA: 17:30 h.

LLOC: Ajuntament de Cunit

LONGITUD: 9,045 Km.

DESNIVELLS: + – 225 m.

DIFICULTAT: BAIXA

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

APROXIMACIÓ EN COTXES

MAPA :                                                              DESCRIPCIÓ:

Imatge de Tot Natura: Tomb pel Foix 2

Bonic i variat recorregut circular des de Clariana, amb sortida i arribada a l’església de la Mare de Déu de Montserrat. Sortirem per la Plana de Can Marquet seguint el camí del Carrerany, però aviat ens desviarem agafant una drecera per pujar a la Muntanya de Can Bladet, per un corriol més bonic i boscós que la per la pista. Seguirem un tram per la carena per baixar després en direcció a la Masia de la Creu, que la vorejarem per sota per baixar a la Masia de la Guineu o de Can Bladet per una ampla pista. Després resseguirem un tram al costat de l’embassament per sortir al Pont de la Font d’Horta, on agafarem el corriol que ens portarà a la Font d’Horta , un dels indrets més bonics i emblemàtic del parc del Foix. Pujarem per un bonic corriol que ens portarà de nou a la Muntanya de Can Bladet i vorejant la carretera de Castellet per un corriol per dins de la pineda, retornarem a l’església de Clariana, per finalitzar aquest atractiu i darrers recorreguts de tarda de la temporada.

 

PERFIL DE LA RUTA:

Imatge de Tot Natura: Tomb pel Foix 3

Altura màxima: 250 m. Altura mínima: 110 m.

NOTES Cal portar aigua, roba còmode i fresca i calçat esportiu o de muntanya. No recomanable calçat de carrer o xancles. Es pot anar amb pals o sense. Sortida de tarda. Aproximació de Cunit en cotxes. Punt de trobada a la parada de bus que hi ha davant de l’Ajuntament en sentit Tarragona, ja que hi ha lloc per deixar els vehicles. Qui no disposi de vehicle pot venir igualment, ja que ens encabirem en els vehicles disponibles. Qui ho desitgi pot anar directament a Clariana, a l’església de la Mare de Déu de Montserrat, on ens trobarem a les 17.55 hores. No s’ha d’efectuar inscripció prèvia. Només cal presentar-se al lloc i hora de sortida.

Sortida gratuïta i apta a majors de 6 anys. Dificultat: Baixa. Trams pedregosos, amb pujades i baixades amb un cert pendent però curtes. Hora prevista de retorn a Cunit al voltant de les 21:00 h.

GESTIONA LES TEVES RESERVES PER MAIL

Ja pots reservar plaça a qualsevol de les sortides de la temporada. Totes les gestions es poden fer per mail, telèfon o whatsapp. Apunta’t, reserva i comunica qualsevol incidència per correu a totnaturacun@gmail.com o bé a mediambient@cunit.cat. També es poden fer les inscripcions, reserves i consultes per whatsapp o telèfon al 977676318 o al 606123173, fora d’horari d’oficina, indicant nom i cognom de cadascuna de les places a reservar, sortida de la reserva i telèfon de contacte.

Imatge de Tot Natura: Tomb pel Foix 4

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:

Ajuntament de Cunit

Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Platges

Telèfon: 977676318

totnaturacun@gmail.com mediambient@cunit.cat

Galeria d'imatges