29. Garraf – Sitges

 Per Can Lluçà i la Trinitat

Imatge de Tot Natura: Sitges - Garraf 1

DIA: 15 / SETEMBRE / 2018

HORA DE SORTIDA: 07:30 h.

LLOC: Estació tren de Cunit

LONGITUD: 14,7 Km.

DESNIVELLS: + 570 m. – 600 m.

DIFICULTAT: BAIXA

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

APROXIMACIÓ EN TREN

MAPA :

Imatge de Tot Natura: Sitges - Garraf 2

Imatge de Tot Natura: Sitges - Garraf 3

DESCRIPCIÓ: Variada i atractiva travessa pel cor del Massís del Garraf, entre les estacions de tren de Garraf i Sitges. Pugem per la Serralada de Coma Roja per sota del castellet de Garraf, passant per Can Lluçà, Campdàsens, Can Robert, Ca l’Amell, l’Avenc de les Maleses i Vallcarca. Pujarem a la Trinitat pol corriol i farem la bonica carena que passa per la Penya del Llamp, Sant Isidre i el Puig de Sant Antoni. Arribarem a la Llevantina per on entrem a Sitges, creuant la població fins a l’estació. Recorregut sense dificultat tècnica però amb  notable desnivell.

Caminada inclosa dins dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura.

PERFIL DE LA RUTA:

Imatge de Tot Natura: Sitges - Garraf 4

Altura màxima: 297 m. Altura mínima: 16 m.

IMPORTANT: Aproximació en tren. Punts de trobada: A les estacions de Cunit, Vilanova i a la de Garraf, tot i que cadascú també pot pujar al tren a les estacions de Calafell, Segur, Cubelles, i Sitges. Retorn en tren. Cadascú haurà de satisfer l’import del bitllet de tren. Tenint en compte que no hi traçat directe entre Cunit i Sitges farem transbordament a Vilanova.

HORARIS: Concentració inicial a Cunit a les 7:30 h. per agafar el tren de les 7:40 h. Es pot pujar també al mateix tren sortint de Calafell a les 7:34h, a Segur a les 7:37 h., a Cubelles a les 7:44 h.. A Vilanova agafarem el tren de les 8:17 hores, que passa per Sitges a les 8:24 h i que arriba a Garraf a les 8:32 h. Qui vulgui anar directe a Garraf ha d’estar a l’estació de tren on començarem la ruta a les 8:35 h.

NOTES: Cal portar l’esmorzar, aigua abundant, roba còmode i fresca i calçat de muntanya. Es pot anar amb pals o sense No s’ha d’efectuar inscripció prèvia. Només cal presentar-se en els llocs i hores indicats. Sortida apta a majors de 9 anys. Dificultat: Baixa, amb desnivell destacable i algun tram una mica pedregós, però sense dificultat tècnica. Hora prevista de retorn a Cunit sobre les 14:00 hores en funció de l’horari dels trens.

Imatge de Tot Natura: Sitges - Garraf 5

 

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:

Ajuntament de Cunit

Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Platges

C/ Rovira i Virgili, 1

Telèfon: 977676318

e-mail: totnaturacun@gmail.com mediambient@cunit.cat

 

Galeria d'imatges