20. Pels voltants de Cunit: Poblat Iber i els Jardins

P1150093

DIA: 2 / agost / 2019

HORA DE SORTIDA: 19:00 h.

LLOC: BIBLIOTECA MARTA MATA

LONGITUD: 6,4 Km.

DESNIVELLS: + – 110 m.

DIFICULTAT: FÀCIL

SENSE INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

SORTIDA GRATUITA

MAPA : DESCRIPCIÓ:

Imatge de Tot Natura: Pels voltants de Cunit 1 Clàssic recorregut de tarda del Tot natura d’estiu que ens portarà a donar un tomb pels voltants de Cunit. Aquest cop sortirem de la Biblioteca Marta Mata, pujant pel bosc de Cal Ros cap a la Baronia, resseguint el bosc que se situa entre Cal Borges i el Rectoret per sortir al jaciment iber del Fondo del Roig. D’allà creuarem per sota l’autopista i seguirem en direcció als Jardins. Vorejarem la urbanització per sota i seguirem fins a la carretera dels Rosers, per baixar cap a Cal Pla i d’allà retornem a Cunit per les terres de conreu que voregen el Bosc de Cal Ros per llevant i sortint de nou a la biblioteca. Recorregut fàcil, força planer i amb alguns trams boscosos.

NOTA: S’ha substituït el recorregut inicialment previst atesa les fortes calors d’aquests dies per fer un recorregut més planer, senzill i menys exigent.

PERFIL DE LA RUTA:

Imatge de Tot Natura: Pels voltants de Cunit 2

Altura màxima: 109 m. Altura mínima: 20 m.

NOTES: Cal portar aigua i calçat esportiu. No s’aconsella portar xancles o calçat de carrer. Sortida de tarda, d’unes 2 hores de durada. Hora prevista de retorn a les 21:00h. No cal efectuar inscripció prèvia. És suficient presentar-se al lloc i hora de la sortida. Sortida gratuïta

LLOC I HORA DE SORTIDA:

Biblioteca Marta Mata, C/ de la Creueta, a les 19:00 h.

MÉS INFORMACIÓ:

Ajuntament de Cunit

Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Platges

Telèfon: 977676318

mediambient@cunit.cat

totnaturacun@gmail.com

Galeria d'imatges