8. Sant Pere de Ribes

Circular per les masies

Imatge de Tot Natura: Masies de sant Pere de Ribes 1 DIA: 30 / JULIOL / 2020

HORA DE SORTIDA: 18:00 h.

LLOC:CASAL DE LA GENT GRAN

LONGITUD: 8,6 Km.

DESNIVELLS: + – 90 m.

DIFICULTAT: MOLT FÀCIL

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

APROXIMACIÓ EN COTXES.

MAPA :                                                                         DESCRIPCIÓ:

Imatge de Tot Natura: Masies de sant Pere de Ribes 2

Senzilla però atractiva sortida pels voltant de Sant Pere de Ribes, resseguin algunes de les masies que es troben a ponent de la ciutat, Sortirem de Sota-Ribes on destaca el conjunt format pel Castell, el cementiri, l’església vella, la Casa del Terme i la rectoria vella. Sortirem en direcció nord, deixant el conjunt darrera nostre i passant per la Masieta, Vorejarem Can Ramon, La Serra, Can Vidal i Can Climent. Ens desviem per pasar per la Fassina, el Pi de San Camil, el Mas de les Farigoles, i creuant el bonic poblet blanc de Puigmoltó. Segim travessant la carretera per passar pel Carç i dirignt-nos a Can Coll, una preciosa masia senyorial  característica per les arcades que de la seva façana principal en els dos pisos. A partir d’aquí entrarem a la Riera de Ribes per on tornarem a Sota-Ribes completant una agradable i planera volta.

Dificultat: Molt fàcil.

 

 

PERFIL DE LA RUTA:

Imatge de Tot Natura: Masies de sant Pere de Ribes 3

Altura màxima: 106m. Altura mínima: 18 m.

IMPORTANT: Cal portar mascareta, tant en el punt de trobada com pels llocs urbans més transitats. En les zones més obertes i menys freqüentades qui vulgui la podrà treure al fer activitat física.

NOTES:Sortida de tarda. Cal presentar-se al lloc i hora de la sortida. No s’ha de fer inscripció prèvia. Hora prevista de retorn entre 21:00 i 21.30 h. Cal portar aigua, roba còmode i calçat esportiu o de muntanya. Es pot portar pals com no. No recomanable calçat de carrer o xancles Apta a majors de 6 anys. Aproximació en vehicles privats, Qui no disposi de vehicle podrà anar igualment, encabint-se en els vehicles disponibles. Punt de trobada tant a Cunit com al lloc de la sortida, que serà a l’esplanada de Sota Ribes, al costat de la riera, davant del Castell, sobre les 18:35 -18:40 h.

UBICACIÓ PUNT DE TROBADA A SANT PERE DE RIBES:

Imatge de Tot Natura: Masies de sant Pere de Ribes 4

Coordenades: 41º 15.529′ N 1º 45,866′ E

MÉS INFORMACIÓ:

Ajuntament de Cunit. Regidoria de Medi Ambient Tel 977676318

totnaturacun@gmail.com o be mediambient@cunit.cat

Oficina de Turisme: 977674777 turisme@cunit.cat

PM cunit cubelles horitzontal color

 

Galeria d'imatges