7. De Cunit a Cubelles

Per Puig de Tiula i Mas Trader

 

Imatge de Tot Natura: Cunit - Cubelles per Mas Tarder 1

DIA: 23 / JULIOL / 2020

HORA DE SORTIDA: 18:30 h.

LLOC: Ajuntament de Cunit

LONGITUD: 9,1 Km.

DESNIVELLS: + 175 m. -180 m.

DIFICULTAT: BAIXA

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

RETORN EN TREN (No inclòs)

MAPA :

Imatge de Tot Natura: Cunit - Cubelles per Mas Tarder 2 DESCRIPCIÓ:

Variada i atractiva travessa que ens porta de l’Ajuntament de Cunit a l’estació de tren de Cubelles, passant per la zona esportiva de Cunit on agafarem el corriol que ens portarà a la Serra de Sant Antoni baixant al fondo pel rascler. Creuarem l’autopista per sota, mitjançant un pas de fauna i pujarem per un corriol poc conegut i pedregós que ens porta a la carrerada de Santa Coloma, que segueix per la carena que separa Cunit de Cubelles per on pujarem al Puig de Tiula. Seguirem la carena per agafar el corriol que ens baixa a tocar de Mas Trader. Passarem pel Corral de l’Almirall i vorejant la llera del Foix, creuem la C-32 entrant a Cubelles pel polígon fins l’estació

Dificultat: Baixa. presenta algunes rampes d’un cert pendent, però curtes.

PERFIL DE LA RUTA:

Imatge de Tot Natura: Cunit - Cubelles per Mas Tarder 3

Altura màxima: 170 m. Altura mínima: 3 m.

IMPORTANT: Cal portar mascareta, en el punt de trobada com pels llocs urbans més transitats. En les zones més obertes i menys freqüentades qui vulgui la pot treure al fer activitat física.

NOTES: Sortida de tarda. Cal presentar-se al lloc i hora de la sortida. No s’ha de fer inscripció prèvia. Hora prevista de retorn entre 21:30 i 21.45 h. en funció de l’horari del tren. Cal portar aigua, roba còmode i calçat esportiu o de muntanya. Es pot portar pals com no. No recomanable calçat de carrer o xancles. Apta a majors de 6 anys. Anada a peu i retorn en tren. Caldrà abonar cadascú l’import del bitllet.

MÉS INFORMACIÓ:

Ajuntament de Cunit. Regidoria de Medi Ambient Tel. 977676318

totnaturacun@gmail.com o be mediambient@cunit.cat

Oficina de Turisme: Tel. 977674777 turisme@cunit.cat

PM cunit cubelles horitzontal color

 

 

 

Galeria d'imatges