7.Coll de Jou – Port del Comte

Puig de les Morreres (100 cims) i els Orriets

Imatge de Tot Natura. Coll de Jou - Port del Comte 1

DIA: 2 / 06 / 2018

HORA DE SORTIDA: 7:00 h.

LLOC: PARADA BUS DE DAVANT DE L’AJUNTAMENT DE CUNIT

LONGITUD: 12,070 Km.

DESNIVELLS: + 778 m. -515 m.

DIFICULTAT: MODERADA

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

PREU APROX.: Uns 13 €

SORTIDA AMB BUS. DIA COMPLET

MAPA :                                                                         DESCRIPCIÓ:

Imatge de Tot Natura. Coll de Jou - Port del Comte 2 Magnifica travessa, que ens porta de Coll de Jou a Port del Comte creuant la imponent Serra de Querol. Recorregut molt panoràmic en la part superior passant per les Costes i pujant decididament per un corriol que passa per la Font del Pi i puja fort fins al Pla de Bacies. A partir d’aquí el pendent és suau i el paisatge fantàstic. Anem al Refugi de la Bòfia, creuant tota la Serra de Querol, coronant el Puig de les Morreres, de 2.210mpunt màxim de la ruta i cim inclòs a la llista de 100 cims de la FEEC. Continuarem la carena per passa pel Cap dels Orriets i el Mirador de Querol amb fantàstiques vistes sobre la Llosa del Cavall, la serra de Busa, la Vall de Lord, el Cadí i els cims de Port del Comte. Baixarem per les pistes cap al refugi Bages i a la base de l’estació d’esquí on finalitzem aquesta espectacular travessa.

 

 

PERFIL DE LA RUTA:

Imatge de Tot Natura. Coll de Jou - Port del Comte 3

Altura màxima: 2.212 m. Altura mínima: 1.474 m.

MÉS INFORMACIÓ:

El recorregut és més de pujada que de baixada. Presenta un tram de fort pendent enter el Mas de les Comes i el Pla de Bacies, pujant quasi 400men 1,5 Km. El qualifiquem de moderat per aquest tram de més pendent però no presenta dificultats tècniques. Vistes espectaculars. PRECIÓS!

NOTES: Cal portar esmorzar, dinar, aigua i calçat de muntanya. Es pot anar amb pals o sense Sortida de dia complet. Hora prevista d’arribada a Cunit al voltant de les 19:30 h. Cal efectuar inscripció prèvia, ja que les places són limitades. El preu de la sortida estarà en funció del nombre final de participants i pot voltar els 13 € per persona. Apta a majors de 10 anys. Hi ha places disponibles. Uns dies abans s’informarà si hi ha ruta opcional.

LLOC I HORES DE SORTIDA:

L’autocar farà parada als següents llocs i hores de sortida:

– Calafell (estació): 6.45h

– Segur de Calafell (Parada bus sentit Barcelona): 6:55h.

– Cunit (Parada Bus Ajuntament): 7:00h.

– Cubelles (Rotonda sortida sentit Barcelona): 7:10h.

– Vilanova i la Geltrú (Rda. Ibèrica. Hospital St. Antoni): 7:15h.

– Vilafranca Penedès (Rotonda de la Girada a l’entrada Mercadona): 7:30h.

GESTIONA LES TEVES RESERVES PER MAIL.

Ja pots reservar plaça a qualsevol de les sortides de la temporada. Totes les gestions es poden fer per mail: Apunta’t, reserva i comunica qualsevol incidència per correu a totnaturacun@gmail.com o bé a mediambient@cunit.cat. També es poden fer les inscripcions, reserves i consultes per whatsapp o telèfon al 977676318 o al 606123173, fora d’horari d’oficina, indicant nom i cognom de cadascuna de les places a reservar, sortida de la reserva i telèfon de contacte.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:

Ajuntament de Cunit

Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Platges

Telèfon: 977676318

totnaturacun@gmail.com

mediambient@cunit.cat

 

Imatge de Tot Natura. Coll de Jou - Port del Comte 4

Serra de Querol

Galeria d'imatges