41. Vilanova i la Geltrú – Cunit

Pel Racó de Santa Llúcia i Cubelles

Imatge de Tot Natura agost. De Vilanova a Cunit per la costa 1

DIA: 8 / AGOST / 2019

HORA DE SORTIDA: 18:00 h.

LLOC: Estació de tren de Cunit

LONGITUD: 11,4 Km.

DESNIVELLS: + 25 m. – 45 m.

DIFICULTAT: MOLT FÀCIL

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

ANADA EN TREN (No inclòs)

MAPA :

Imatge de Tot Natura agost. De Vilanova a Cunit per la costa 2

DESCRIPCIÓ: Variada, còmode i senzilla travessa entre la capital del Garraf i Cunit, d’estació a estació i amb quasi tot el recorregut pel front marítim, resseguint el nou traçat litoral del GR-92. Sortint de Vilanova anirem cap el torrent de la Piera i donarem el tomb a la zona de Sant Cristòfol, passant per l’ermita i el Far i creuant tot el passeig marítim de Vilanova, per Ribes Roges, Darrò i el Xalet del Nin. A partir d’aquí passem pel tram més tractiu per les roques a tocar del mar per creuar el Racó de Santa Llúcia, fent un tram per la platja i arriba a Santa Maria per entrar a Cubelles. Creuem tot el municipi travessant la desembocadura del Foix per les passarel·les i fent al llarg passeig que ens portarà a les Salines, per on hi havia l’antiga central tèrmica i entrant a Cunit pel Torrent d’en Pedro i passant per primer cop pel nou tram del passeig marítim poc abans de finalitzar el recorregut a l’estació.

PERFIL DE LA RUTA:

Imatge de Tot Natura agost. De Vilanova a Cunit per la costa 3

Altura màxima: 14 m. Altura mínima: 0 m.

NOTES:  Cal portar aigua, roba còmode i fresca i calçat esportiu. No recomanable calçat de carrer o xancles. Es pot anar amb pals o sense Sortida de tarda. Anada amb tren i retorn a peu. Si algú ho desitja pot afegir-se a l’estació de Vilanova a les 18:20 hores. Caldrà abonar cadascú l’import del bitllet d’anada a Vilanova. No s’ha d’efectuar inscripció prèvia. Només cal presentar-se al lloc i hora de sortida puntuals. El tren surt a les 18:10 h..

Sortida apta a majors de 6 anys. Dificultat: Molt fàcil, quasi be plana, pujant només a Sant Cristòfol i al Xalet del Nin. Hora prevista de retorn a Cunit sobre les 21:20 h. Previsió del temps : Estable.

MÉS INFORMACIÓ:

Ajuntament de Cunit

Regidoria de Medi Ambient, Habitatge i Platges i Oficina de Turisme

Telèfon: 977676318  //  977674777

totnaturacun@gmail.com mediambient@cunit.cat   turisme@cunit.cat

Imatge de Tot Natura agost. De Vilanova a Cunit per la costa 4 Imatge de Tot Natura agost. De Vilanova a Cunit per la costa 5

 

Galeria d'imatges