42. Caminada nocturna Altafulla

Per Ferran, Mèdol, Marquesa, la Mora i Tamarit

DIA: 13  Imatge de Tot Natura Agost: Caminada nocturna a Altafulla 1 / AGOST / 2019

HORA DE SORTIDA: 19:10 h.

LLOC: Casal Gent Gran

LONGITUD: 14,2 Km.

DESNIVELLS: + – 135 m.

DIFICULTAT: FÀCIL

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA.

APROXIMACIÓ EN COTXES.

DESCRIPCIÓ:

Magnífic recorregut de capvespre i nit, quan la calor afluixa pels voltants d’Altafulla. Sortim de l’aparcament del costat de l’estació, en direcció a la Sínia per agafar el curs del riu Gaià que seguirem fins a desviar-nos per entrar a Ferran on destaca el seu castell i l’església de Sta. Maria per seguir en direcció al Mèdol, passant per la pedrera romana creuant diverses infraestructures viàries i baixar cap al Bosc de la Marquesa passant per la Torre de Grimau i arribant a la Punta de Creueta. A partir d’aquí seguirem el camí de ronda litoral passant per Cala Becs, el bosc de la marquesa,la Torre de la Mora, la platja de la Mora, el castell de Tamarit i retornat a l’aparcament per les Botigues. Dificultat: Fàcil.

MAPA:

Imatge de Tot Natura Agost: Caminada nocturna a Altafulla 2

Recorregut molt atractiu i agradable, contemplant la llum de la lluna sobre el mar i amb una mica de sort alguna de les llàgrimes de Sant Llorenç.

PERFIL DE LA RUTA:

Imatge de Tot Natura Agost: Caminada nocturna a Altafulla 3

Altura màxima: 45 m. Altura mínima: 0 m.

NOTES Cal portar aigua, el sopar, roba còmode i fresca i calçat esportiu. No recomanable calçat de carrer o xancles. Es pot anar amb pals o sense Sortida de vespre i nit. Anada i retorn en cotxes particular. Si algú no pot portar el cotxe que vingui igualment ja que l’encabirem en els cotxes disponibles. Punts de trobada: Casal de la Gent Gran de Cunit a les 19:10 hores. Esplanada davant de la Guàrdia Civil a Calafell platja a les 19:30 h. Altafulla: Pàrquing sota el pont al costat de l’estació a les 20:00 hores. No s’ha d’efectuar inscripció prèvia. Només cal presentar-se al lloc i hora de sortida puntuals. Ho re prevista de finalització de la ruta a Altafulla sobre les 24 hores.

Sortida apta a majors de 7 anys. Dificultat: Fàcil. Pendents suaus i curts.

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:

Imatge de Tot Natura Agost: Caminada nocturna a Altafulla 4
castell de Ferran

Ajuntament de Cunit

Regidoria de Medi Ambient, Habitatge i Platges

Telèfon: 977676318

totnaturacun@gmail.com mediambient@cunit.cat

 

Imatge de Tot Natura Agost: Caminada nocturna a Altafulla 5
El Mèdol
Imatge de Tot Natura Agost: Caminada nocturna a Altafulla 6
Bosc de la Marquesa

Galeria d'imatges