El dissabte 18 de desembre, a les 18h, espectacle Quimera, al teatre Casal Municipal, a càrrec de La Guilla Teatre.

Un maridatge entre el llenguatge de titelles i el món del clown. Un espectacle que gira al voltant de la il·lusió i les expectatives de les vacances, les frustracions quotidianes, els conflictes de la convivència, i la barreja d’emocions i sentiments que aporten als educadors la criança de l’infant.

Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en un illa paradisíaca. Els personatges d’aquesta història han aconseguit aquesta fita, han viatjat fins a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics i fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques, per sortir de la quotidianitat. Entraran en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexió a internet, un món on només la imaginació hi té cabuda. Benvinguts a QUIMERA, l’aventura de la vida!

Activitat amb aforament limitat. Per assistir es necessari realitzar inscripció prèvia al Casal Municipal una setmana abans de l’activitat. De dilluns a divendres de 16 a 21h.

Podeu consultar totes les activitats de la Biblioteca a través de les xarxes socials:

Galeria d'imatges