El divendres 15 de febrer, a les 18.00 h, la Biblioteca Municipal Marta Mata acollirà la primera sessió de tallers de biblioteràpia del 2019, amb la presentació del llibre “Más cerca de lo que soy”, de Ramón Campillos.

Des de la seva infantesa, l’autor comptava amb capacitats a nivell energètic i espiritual. Portant una vida totalment comuna a la resta, es donava compte que no tots percebem el mateix i per una falta de consciència ens pot portar a prendre camins que no ens corresponen. Sota el seu desig de buscar respostes a preguntes que ell mateix tenia va començar el seu camí personal de creixement evolutiu de forma independent i arribant a posar en pràctica aquestes capacitats que de nen sentia que tenia. És per això que la seva motivació a l’escriure aquest llibre ha estat la d’ajudar a persones que han arribat a ell i transmetre aquesta consciència i capacitats oblidades que reiteradament l’autor diu que tots posseïm. Vol posar a l’abast dels lectors  eines i tècniques que podrà escollir i aplicar des de la llibertat del seu propi Ésser.

L’autor transmet una part del llibre a manera de preguntes i respostes, el seu propi coneixement i la seva experiència, basant-se en casos reals i pràctics de persones que en el seu moment van acudir a ell.

Galeria d'imatges