Divendres 12 de maig, a les 18:30 h, la Biblioteca Municipal Marta Mata acollirà la presentació del llibre Cataluña, mon amour, a càrrec del seu autor Iván R. Varo.

Joan Romaní i Baró és nascut en el si d’una família molt lligada a la cultura catalana. El seu pare, el famós escriptor i dramaturg Pere Romaní Duch, li introdueix en el món literari de molt jovenet i la seva mare, Teresa Baró Subirachs, molt aficionada al cinema, li inculca la seva passió pel setè art. La seva influència fa que amb tot just vint anys es graduï en guió i direcció cinematogràfica. Ha publicat  dos llibres de relats, Contes Insolents, catàleg de relats irreverents (2018) i Fons d’Armari, converses absurdes i contes agres (2020). Actualment viu en algun lloc del paradís català, lluny del circuit cultural. Contesta al nom d’Iván Romero Varo per allò de no haver de donar massa explicacions.

Catalunya, mon amour és un viatge a cap part, la fugida desesperada d’un home disfuncional en els marges d’un futur que podria ser present, una distòpia crua que navega entre el real i la mera suposició.

Podeu consultar totes les activitats de la Biblioteca a través de les xarxes socials:

Galeria d'imatges