PEDALADA POPULAR 2019

 

DATA 16.09.2018

HORA CONCENTRACIÓ: 10:00 h.

HORA SORTIDA: 10:30 h.

LLOC CONCENTRACIÓ:  Plaça de la Vila

 

Un any més Cunit s’ha adherit als actes de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible amb l’organització de la tradicional pedalada popular contra el canvi climàtic i que ve celebrant-se ininterrompudament des de l’any 2006.

La concentració de participants s’iniciarà a partir de les 10:00hper fer la inscripció gratuïta que dóna dret a participar en un sorteig de 5 patinets. És imprescindible que els menors que participin a la pedalada ho facin proveïts de casc, ja que si no és així no hi podran participar.

A partir de les 10:30h es donarà la sortida al recorregut de 5,9 Km i amb poc desnivell, d’uns 30 m. pels carrers de la zona litoral de Cunit i enguany amb la novetat per passar pel nou tram del Passeig marítim.

Un cop finalitzat el recorregut es lliurarà als assistents un entrepà, beguda i una bossa amb objectes promocionals. Des de l’arribada fins a les 13 hores hi haurà un taller de segway per promocionar aquest vehicle elèctric amb el qual es podrà pujar-hi en un petit circuit que s’habilitarà a la mateixa plaça de la Vila.

Així mateix es sortejaran entre els participants a la Pedalada 5 patinets, cedits per l’empresa Ferrovial.

L’acte finalitzarà sobre les 13h.

MÉS INFORMACIÓ:

Regidoria de Medi Ambient

C/ Rovira i Virgili 1

Telèfon 977676318 ( de 10 a 14 hores)

mediambient@cunit.cat

 

 

Galeria d'imatges