El divendres 25 de març, a les 19 hores, des del Pavelló Municipal Els Joncs, es farà la marxa solidària i reivindicativa dels drets de les dones que estava prevista el 8M per commemorar el Dia Internacional de les Dones i que es va ajornar a causa de la pluja.

Inscripcions solidàries a 2€ i obsequi per a les persones participants.

Per participar cal inscriure’s a:

https://www.inscribirme.com/marxavioletacunit8m2022

L’import recaptat anirà destinat a l’Associació FIBROAPOYO de Cunit, associació que treballa per a la millora de la qualitat de vida de les persones afectades de fibromiàlgia, fatiga crònica, sensibilitat química múltiple i electro hipersensibilitat.

Recorregut: 5,2 Km

Sortim del complex esportiu  en direcció nord pel C/ de les Sorres, creuant l’Av. Barcelona i travessant la zona comercial creuem el C/ Costa Daurada i pugem per la zona verda  del torrent de la Creueta, deixant ala dreta el Complex Cultural. Creuem el C/ de les Julivardes i seguim per l’ample pista de terra que creua el Bosc de Cal Ros i ens porta a La Baronia.   A l’arribar-hi seguim a l’esquerra pel C/ Garbí i continuant per l’Av. Roca Plana, passant pels Cossetans i poc després la Masia Rectoret.  Baixarem pel C/ Rosselló, seguint pels carrers Mar Caspi i Cantàbric. Passarem per la zona verda de la Masia Can Torrents, per seguir cap a la Masia de Cal Cego, per agafar l’Av. Can Toni que ens portarà a creuar l’Av. Barcelona, seguint per l’Av . Juli Cèsar per on creuarem el pont sobre la via i sortirem al Passeig Marítim. Continuarem  pel passeig en sentit Barcelona fins a trobar la cantonada del C/ de les Sorres on girem a l’esquerra per on creuarem la via pel soterrani i  arribar immediatament al pavelló dels Jocs on hem iniciat aquest variat i senzill  recorregut majoritàriament urbà.

Dificultat: fàcil

Desnivell: 60 m

 

 

 

 

 

 

 

 

Galeria d'imatges