El divendres 17 de maig a les 17.30 h, la Biblioteca Municipal Marta Mata us ofereix un conte i un taller de la mà de la Marta Vidal i l’Anna Poch.

Canalla! A la recerca del Llúpol! ens explica una petita història sobre el gegant Llúpol que serveix per reflexionar sobre la manca de prejudicis que tenen els infants davant aquelles coses que no coneixen. Escrit pels germans Marta i Josep Vidal i il·lustrat per Joan Turu, el conte explica com un grup de nens, moguts per la seva curiositat, s’aventuren a anar d’excursió per conèixer el Llúpol, un misteriós gegant de cabells despentinats, braços llargs i panxa grossa que els observa des dels afores del poble.

La seva descoberta derivarà en un món ple de colors, jocs i diversió que acabaran contagiant a la resta de veïns de la vila. Així, petits i grans acabaran compartint una festa que cada primavera farà córrer l’alegria per tots els carrers de la vila.

Una activitat per a tota la mainada i la família acompanyant. Veniu a gaudir d’aquest conte i a conèixer al Llúpol, un personatge molt estimat per grans i petits.

Galeria d'imatges