Les inscripcions als tallers de pagament es realitzaran amb cita prèvia, trucant al telèfon del Casal Municipal de la Gent Gran: 977 67 49 15 i al mòbil corporatiu de l’equipament: 636 94 70 35, per tal d’evitar aglomeracions de persones. La sol·licitud de cita prèvia es podrà fer a partir del dia 1 de setembre de 2020, en horari de 9 a 14 hores. Les inscripcions presencials amb cita prèvia es faran del 7 al 25 de setembre de 2020 en horari de 9 a 14 hores. Les inscripcions als tallers gratuïts es faran per telèfon entre el 21 i el 25 de setembre.

Els tallers s’inicien el 28 de setembre de 2020 i finalitzen el 18 de desembre de 2020. El període nadalenc festiu començarà el 21 de desembre.

L’horari de realització de les activitats o obertura del casal serà de dilluns a divendres (no festius) de 9.30 a 13.30 hores i dimarts i dijous de 16 a 19 hores. Els dilluns, dimecres i divendres per la tarda el casal romandrà tancat al públic.

Seguint les recomanacions de Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i complint el que ens marca el “Reial decret llei 21/2020, de 9 de juny, de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.”, el Casal Municipal de la Gent Gran adoptarà les següents mesures de prevenció:

  • Limitació de l’aforament de les classes a 10 persones màxim.
  • Obertura de les aules amb aforament adaptat a 1,5m. de distància entre les persones assistents.
  • Obligatorietat de l’ús de mascaretes en tot els recinte.
  • Ús de gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida dels centre.
  • Registre de totes les persones que entren al casal municipal de la gent gran per, si hi ha algun cas de COVID19, facilitar la contenció i el control del virus per part de les autoritats sanitàries.
  • Presa de temperatura quan s’entri a l’equipament. En cas de febre (o qualsevol altre símptoma compatible amb la COVID19), evacuació immediata del centre derivant la persona al centre de salut i trucada al 112 per avisar de la situació.
  • No es realitzaran activitats de ball, ni jocs de taula, ja que no poden garantir la distància física.
  • En sortir de les aules, es procedirà a la seva obertura i desinfecció oportunes de la mà del professorat i alumnat dels tallers, el servei de neteja (migdia i nit) o del personal del casal que vetllarà pel compliment de les mesures preventives.

Galeria d'imatges