El 25 de maig es realitzarà la II Caminada Solidària Duchenne en suport a la investigació de la Distròfia Muscular de Duchenne i en benefici de Duchenne Parent Project España.

És una caminada solidària inclusiva de 2 Km, destinada a recollir fons per a contribuir a la investigació de les distròfies musculars infantils de Duchenne i Becker en benefici de Duchenne Parent Project España.

Duchenne Parent Project España (DPPE) és una associació sense ànim de lucre creada i dirigida per pares i mares de nens amb Distròfia Muscular de Duchenne (DMD) i Becker (DMB). Treballen per a trobar una cura o tractament per a la Distròfia Muscular de Duchenne i Becker i millorar la qualitat de vida dels afectats i les seves famílies mitjançant la promoció i finançament de la investigació clínica, serveis d’atenció psicosocial, campanyes de sensibilització i programes educatius.

La recollida de les dorsals es farà a les 17:30 h davant de l’Oficina de Turisme. A les 18 h començarà la caminada, 1 Km d’anada i 1 Km de tornada.

A la tornada hi haurà berenar per als participants i un concert infantil-familiar a càrrec de Els Escarabats.

Una jornada per a gaudir en família, berenar i ballar. Apunteu-vos!

Galeria d'imatges