Divendres 31 de maig, a les 20 h, Cunit acollirà l’espectacle inaugural del Festival En Veu Alta 2024, Gòspel a cappella, a càrrec d’Aba Taano.

Concert a cappella de gòspel, cant africà i pop. Una música diferent, un plantejament original, un repertori propi i moltíssimes taules són les característiques d’aquests 5 joves ugandesos que viuen a Uganda i que han realitzat centenars de concerts als escenaris més grans d’Europa des del 2008 i han guanyat 11 premis internacionals

Música per salvar vides és una petita ONG creada el 2005 al barri de Kireka, a la ciutat de Kampala, a Uganda. Allà es treballa amb nens, nenes i joves ugandesos perquè puguin tenir un futur digne al seu propi país. Música per salvar vides és un projecte que fa servir la música, la dansa i l’art per restaurar la dignitat dels joves ugandesos. A l’ONG s’acull els joves fins que poden valdre’s per ells mateixos, i aquesta és la raó per la qual conviuen tant nens petits com nois i noies adolescents. Se’ls dona l’afecte i la formació que massa vegades no poden rebre del seu entorn i se’ls ajuda a trobar una sortida professional. Per fer-ho, a Música per salvar vides tenim formadors, psicòlegs i consellers. Actualment, molts joves ja han pogut formar-se en medicina, turisme, noves tecnologies i nombroses tantes altres professions.

Un espectacle per al públic adult que s’ubicarà a la Plaça Catalunya.

Podeu consultar el programa del Festival Eva 2024.

Galeria d'imatges