El diumenge 13 de juny, a les 21.00h, la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit acull l’espectacle De allá de dónde yo vengo… orígenes genéticos, geográficos y culturales, a càrrec de Felipe Diaz, Caxoto.

A través de les històries que formen part d’aquest espectacle, Caxoto fa un recorregut pels seus orígens genètics, geogràfics i artístics. Des de la rica tradició oral fins als fets històrics i successos que envolten la seva vida i la de les gents amb qui es relaciona. Tot un ampli repertori de petites i grans històries que s’entremesclen a partir de l’explicat, de l’escoltat i del recordat. Un espectacle multidisciplinari on la paraula, la música i, la cançó s’abracen per donar lloc a una sessió de contes circular que, com la vida mateixa, acaba on comença.

Una activitat per a públic adult, amb aforament limitat seguint les normes de prevenció sanitàries relacionades amb la Covid19. Per a fer la inscripció  adreceu-vos a la Biblioteca, envieu un correu electrònic a biblioteca@cunit.cat o truqueu al 977 67 48 84.

Podeu consultar el programa del Festival EVA21.

Galeria d'imatges