El dissabte 13 de novembre, a les 18h, l’ espectacle infantil Eureka!!! al teatre Casal Municipal, a càrrec de El Cau de l’Unicorn.

La Tina es una nena molt entremaliada que sempre se’n va a jugar al laboratori del seu avi quan ell no hi és. Un bon dia ell l’enxampa jugant entre els seus llibres, però –sortosament- està tant emocionat amb el que acaba de construir al soterrani de casa, que la Tina s’escapoleix d’una bona renyada.

Un musical de titelles gegants i actors amb llum negra en el que, amb clau d’humor tendre, es convida a l’espectador a seguir les peripècies d’una nena (la Tina) i el seu avi (un científic amb vocació de mag).

Veurem holografies amb històries del passat, viatjarem cap el futur mitjançant una màquina del temps i reflexionarem (amb un somriure permanent) amb les actituds vitals dels personatges que van apareixent en escena.

Activitat amb aforament limitat. Per assistir es necessari realitzar inscripció prèvia al Casal Municipal una setmana abans de l’activitat. De dilluns a divendres de 16 a 21h.

Podeu consultar totes les activitats de la Biblioteca a través de les xarxes socials:

Galeria d'imatges