El pròxim 15 de novembre es realitzarà el festival de talent jove Coolnit al Teatre Municipal de Cunit de 9.30 a 13.30 h. L’acte inspirador i dinàmic pretén ser un espai motivador on els infants i joves de les escoles i l’institut públic del municipi podran conèixer, escoltar i sentir a joves referents del panorama actual en diferents àmbits professionals, esportius i artístics que des de la diversitat i la innovació estan obrint nous camins d’obertura i de millora social.

L’acte es dividirà en dues parts, la primera destinada a l’alumnat d’educació primària i la segona al d’educació secundària, i combinarà entrevistes, ponències i actuacions literàries, musicals i esportives. Les ponències i actuacions aniran acompanyades dels següents convidats i convidades:

Fàtima Saheb: incipient i prometedora poeta que recorre els camins de la identitat plural, l’herència de la migració familiar, la necessitat de connectar-se als orígens i les arrels a partir expressions poètiques en diferents llengües que la configuren. També, combina la poesia amb la seva feina com a tècnica d’interculturalitat i la seva faceta d’activista.

Josep Maria Aragay: creador de l’entitat Basket Beat que se centra en l’acompanyament de processos educatius, socials i comunitaris a través de fer música en grup amb pilotes de bàsquet, després d’haver fet un llarg viatge per diferents països del món amb el desig de conèixer noves metodologies de treball social.

Dounia Zolati: artista i cantant coneguda per haver participat en diferents programes musicals del territori espanyol. Fidel amant d’estils de música molt variats, forma part del grup de versions musicals anomenat Akelarre. Destaca l’última col·laboració seva en la cançó titulada “A l’alba” del grup de música català Itaca Band.

Shahid Ashraf: membre de la iniciativa Enforma Inspira que pretén afavorir la integració social de persones joves tutelades o extutelades a través de l’esport. Amplien xarxes socials i impulsen processos formatius des de la promoció de l’activitat física i la interacció amb persones diverses.

Galeria d'imatges