El divendres 19 de novembre, a les 17.30h, la Biblioteca Municipal Marta Mata us ofereix el conta-contes En Cesc i la bruixa fil·loxera, a càrrec de la Sandra Rossi. Una activitat en el marc dels actes del cicle Biblioteques amb DO.

Semblava que en Cesc tenia els ossos fets de terra… Era pagès, estimava la terra i la terra l’estimava a ell, per això les seves vinyes eren tan belles. En Cesc també estimava la Noemí, que el dia de la festa de la verema ballava amb el seu vestit blanc tacat de raïm. La música i els riures de la festa van arribar fins la cova on vivia una bruixa terrible, la bruixa Fil·loxera. Ella detestava l’alegria per sobre de tot en aquest món, per la qual cosa va decidir enviar les seves criatures perquè destruïssin aquelles plantes que, a finals de l’estiu, regalaven tanta felicitat a la gent. Però la Fil·loxera no comptava amb el gran amor que en Cesc sentia per totes les coses que vivien, ni tampoc en la força de la seva alegria.

Una activitat adreçada a infants a partir de 4 anys. Només hi podrà accedir un acompanyant per infant.

Activitat amb aforament limitat. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca, enviant un correu electrònic a biblioteca@cunit.cat o trucant al 977 67 48 84.

Podeu consultar totes les activitats de la Biblioteca a través de les xarxes socials:

Galeria d'imatges