18:30 h CAVALCADA DEL SSMM ELS REIS D’ORIENT pels carrers del nucli antic de la població acompanyats de grup musical i figures animades. Amb sortida i arribada a la Plaça del Casal Municipal i tot seguit a la sala del Casal, SSMM repartiran els regals.

Hi haurà 4 punts de llençament de caramels. Això vol dir que no es llençaran caramels mentre les carrosses estiguin en moviment com a mesura de prevenció. Aquests punts estaran senyalitzats i se situaran a la sortida i arribada a la Pl del Casal, a la Pl Santiago Rusiñol, a la Pl de la Vila i a la cruïlla de la Carrerada Sta Coloma amb Mossèn Cinto Verdaguer.

Es canvia el sentit de la marxa de la Cavalcada

L’hora d’inici del recorregut dels Reis serà a les 18:30h, aquesta vegada canvia el sentit de la marxa i la sortida serà des de la Pl del Casal fins la Pl Santiago Rusiñol. Entraran als carrers més cèntrics del municipi fins a la Carrerada Sta Coloma tal i com es pot veure en el mapa.

L’ajuntament de Cunit demana que es respectin les mesures de seguretat entorn de les carrosses i les instruccions de la Policia Local i de Protecció Civil en tot moment per garantir que tota la ciutadania i els infants sobretot, gaudeixin d’un moment tan màgic per tothom.

Galeria d'imatges