El dijous 14 de maig, a les 11.00 h, la Biblioteca Municipal Marta Mata acollirà la primera sessió de Biblioteràpia virtual, amb  la xerrada “Gestió emocional en temps de confinament”. Una sessió a càrrec de  Carmen Torrella, terapeuta i formadora en gestió emocional especialitzada en processos de Dol i Pèrdua.

Una activitat per a aquests temps de confinament, on podreu escolar experiències i parlar de com us sentiu i expressar les vostres emocions, tant l’enuig com l’amor, un espai on poder connectar amb aquesta part de vulnerabilitat que sentim tots en alguns moments. 

Els processos de dol formen part de la naturalesa de la vida, donant eines perquè les persones integrin i aprofitin l’aprenentatge d’aquests processos per a la seva vida futura i pel dia a dia en el qual estem immersos. 

La sessió es realitzarà a través de la web  https://jitsi.org/jitsi-meet/. Només necessitareu una contrasenya que se us facilitarà des de la Biblioteca i ja podreu entrar.

Aquells que estigueu interessats a participar envieu un correu electrònic a biblioteca@cunit.cat per tal de fer la inscripció, donat que les places estan limitades a 12 persones. 

Galeria d'imatges