Divendres 27 d’octubre, a les 18 h, la Biblioteca Municipal Mata Mata us ofereix l’espectacle Salades, dins el projecte Balla’m un llibre, a càrrec de Sol Vázquez Nicoloff, Raquel Gualtero i Pilar Rodriguez Catón.

Salades és una peça de dansa contemporània inspirada en l’obra Te deix, amor, la mar com a penyora de Carme Riera, publicada el 1975. El relat ens regala un ric imaginari, assortit d’aromes, colors, pells, cartes, mirades, abraçades, amb la profunda i salada mar sempre de fons. També parla de l’acceptació silenciosa del dolor i la injustícia d’aquesta història d’amor mal viscuda sota un marc social heteronormatiu.

Salades posa la mirada a través de les dones protagonistes i explora la sensualitat femenina sense condició de gènere, investigant les seves formes i contradiccions des d’una perspectiva fresca i juganera. Ens permet obrir la mirada a altres realitats, perquè l’amor no entén d’orientacions sexuals ni de normatives.

Cal inscripció prèvia. Per a fer la inscripció  adreceu-vos a la Biblioteca, envieu un correu electrònic a biblioteca@cunit.cat o truqueu al 977 67 48 84.

Podeu consultar totes les activitats de la Biblioteca a través de les xarxes socials:

Galeria d'imatges