El dilluns dia 4 de març es va celebrar l’acte d’acomiadament a les tres  treballadores del Programa TREFO DONA 2022.
L’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, el regidor d’Ocupació i Formació, Raúl Salvador,  i la regidora d’Ensenyament, Yolanda Sánchez, van voler posar el punt i final a aquest programa ocupacional amb les tres treballadores que van començar ara fa un any i que han donat reforç als quatre centres educatius del municipi: Escola Els Cossetans, Escola SolCunit, Escola Pompeu Fabra, Institut Ernest Lluch i Llar d’Infants El Trenet.

Recordem que el passat mes de febrer  de 2023, l’Ajuntament de Cunit va realitzar aquesta contractació adreçada a les escoles, vinculada a la subvenció Treball i Formació DONA 2022. Aquest programa ha estat finançat pel Servei Públic de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal.  La contractació anava dirigida a dones en situació d’atur (incloent les dones víctimes de violència masclista) inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).

En aquesta trobada, les tres treballadores van fer lliurament de les memòries d’actuació de totes les tasques portades a terme durant aquest any.

El SOC ha subvencionat els contractes de treball 12 mesos a jornada completa, les accions formatives obligatòries durant el contracte i dins de l’horari laboral i l’acompanyament a les persones contractades.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email