El pròxim dilluns 5 de setembre comença el curs escolar. A Cunit, l’ajuntament ha realitzat tasques de manteniment als centres docents com pintura i neteges en profunditat. Tot plegat perquè les escoles de Cunit, el Centre de Formació Dolors Paul i la Llar d’Infants El Trenet puguin obrir les seves portes en el curs 2022-2023.

Enguany s’han repintat diversos espais en totes les escoles i s’han efectuat neteges a fons de tots els centres, tant els municipals com els de la Generalitat de Catalunya. A banda d’aquest manteniment que realitza sempre als mesos d’estiu la Brigada Municipal, aquest any també esstan programades unes tasques de jardineria en diferents centres.

L’alcalde Jaume Casañas, desitja una bona tornada a les aules a tota la comunitat educativa de CunitL’ajuntament com cada any, fem un esforç per tal que les escoles de Cunit i els nostres equipaments obrin les portes a tot l’alumnat amb els espais el més renovats possible“.

L’unic centre en el qual l’ajuntament no hi pot realitzar aquest tipus de tasques de manteniment és l’Institut. Per això,  demana a la Generalitat de Catalunya que els mòduls d’ampliació de l’Institut Ernest LLuch i Martin estiguin operatius el més aviat possible i la reparació definitiva de les goteres que pateix el centre de secundària des de fa cursos.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email