Del 12 al 15 de juliol, Cunit viurà la Festa Major d’estiu omplint carrers i places d’espectacles, cercaviles i propostes lúdiques per a totes les edats.

L’inici de la Festa d’avança enguany a les 19:30h amb el Pregó que anirà a càrrec de l’escriptor Rafael Tarradas Bultó. Aquest 2024, que serà l’encarregat de donat el tret de sortida a la Festa Major de Cunit. Ha publicat “El heredero”, “El valle de los arcángeles” i “La Voz de los Valientes”, que han obtingut molt bones crítiques i vendes.

Enguany, torna el Cercabirra, també es podrà gaudir de Concerts Joves, de Balls tradicionals, del clàssic Concurs de Truites, d’activitats esportives, dels Correfocs. Tal i com manifesta la regidora de Cultura, Montse Cámara “Aquesta Festa Major arriba ben farcida de la nostres tradicions, gràcies a les entitats locals, tindrem la veritable Festa al carrer i podrem gaudir del bestiari i del seguici popular. Hem programat teatre, concerts, balls, cercavies, correfocs, havanenes… novament esperant que tothom tingui opcions per gaudir-la com s’ha de gaudir una festa major”.

Programació Festa Major2024

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email