Lidia Gualba és estudiant a l’INS Ernest Lluch i Martin de Cunit, i acaba d’obtenir un premi en els 12è Premis als treballs de recerca de Batxillerat en l’àmbit de la Química, organitzats per la Societat Catalana de Química.

El treball de la Lídia ha estat seleccionat amb 25 més dels 133 projectes provinents de centres de tota Catalunya.

El premi es tracta d’una estada a l’Institut Català d’Investigació Química de Tarragona i és el reconeixement al seu treball de recerca: “Experimentació en el laboratori de química: Caracterització de diferents tipus d’adobs orgànics”.

El lliurament dels diplomes de les estades científiques va tenir lloc en el decurs del XXX Debat de Química a l’IEC, que enguany s’ha anomenat «Connectar la ciència dels materials amb els joves i les aules», i que se es va celebrar el passat 9 de maig.

Des de l’INS Ernest Lluch han mostrat la seva alegria per aquest reconeixement al treball de recerca de la Lidia i des de l’Ajuntament, el regidor d’Ensenyament Jaume Casañas, felicita a la jove alumna “És una gran notícia veure com el talent del jovent rep recomenpeses. Per la Lidia, l’estada científica és una oportunitat magnífica per a aprofundir en coneixements i també en l’experiència en el món laboral”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email