Imatge de 6 noves contractacions a Cunit en el marc del Programa TREFO 2018-2019 1

 

 

El passat 14 de desembre de 2018 el Servei d’Ocupació de Catalunya va resoldre favorablement la contractació de 6 persones de Cunit per part de l’Ajuntament, en el marc de la convocatòria del Programa Treball i Formació.

Per tal de realitzar la selecció de les persones, que derivarà l’Oficina de Treball, s’han establert els següents criteris puntuables per part de l’Ajuntament de Cunit (màxim 6 punts):

  • Formació relacionada amb el lloc de treball a ocupar. [s’haurà d’acreditar mitjançant el títol corresponent] (1 punt)
  • Persones que no hagin participat mai en cap programa TREFO (antics P.O) a l’Ajuntament de Cunit (1 punt)
  • Experiència laboral relacionada amb el lloc de treball [acreditat mitjançant CV i la Vida laboral] (2 punts)
  • Persones que en els darrers 2 anys han participat en algunes de les accions desenvolupades pel SOM de millora de l’ocupabilitat, segons document acreditatiu del SOM. [La participació en ofertes de treball només compta 1 cop]. (1 punt)
  • Altres circumstàncies valorables a l’entrevista personal (1 punt)

Aquests criteris els trobareu en aquest edicte, publicat al web del SOM Cunit.

Un cop realitzades les entrevistes, s’ha seleccionat a les 6 persones que seran beneficiàries del programa i estaran contractades per l’Ajuntament de Cunit. Els perfils són els següents:

– LÍNIA DONA:

  • 1 zeladora equipaments municipals – 12 mesos de contracte

– LÏNIA PANP:

  • 1 coordinador de mesures penals  – 12 mesos de contracte
  • 1 peó forestal/jardiner – 12 mesos de contracte
  • 3 peons forestals/jardiners – 6 mesos de contracte

El Regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació, el Sr. Jaume Casañas i l’Alcadessa, la Sra. Montserrat Carreras, donen la benvinguda als 6 treballadors, 3 homes i 3 dones, desitjant que, com cada any, aquest programa sigui un éxit, i contribueixi principalment a millorar l’ocupabilitat de les persones beneficiades i alhora que la seva feina suposi una millora pel municipi de Cunit.

Projecte cofinançat pel Fons Social Europeu “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur” i pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal.

Normativa de referència:

-Resolució TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.

-Resolució TSF/2265/2018, d’1 d’octubre, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2018 per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació.

 

Imatge de 6 noves contractacions a Cunit en el marc del Programa TREFO 2018-2019 2Imatge de 6 noves contractacions a Cunit en el marc del Programa TREFO 2018-2019 3Imatge de 6 noves contractacions a Cunit en el marc del Programa TREFO 2018-2019 4

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email