L’Ajuntament de Cunit, a través de la Regidoria d’Igualtat, continua amb el projecte de Coeducació a les escoles del municipi.

El projecte de Coeducació a les escoles de Cunit va néixer l’any 2016 amb l’objectiu de promoure la igualtat de gènere des de la infància. Des d’aleshores, cada curs escolar s’ofereixen tallers de coeducació cada trimestre adreçats a tots els cicles d’educació infantil i primària. També s’ofereix la possibilitat de fer formació al professorat en matèria de coeducació per implantar a l’aula.

Aquest curs, marcat per la covid19, s’han hagut de suspendre alguns dels tallers previstos per al primer trimestre del curs, però ara que ja totes les escoles estan adaptades a la nova normalitat, ja s’ha començat a reprendre.

En els tallers es treballa la igualtat de gènere  i la prevenció de les violències masclistes a través de diferents temàtiques com la resolució de conflictes i prevenció d’agressions, la prevenció de l’assetjament escolar, les diversitats sexuals i de gènere, la diversitat familiar, rols i estereotips de gènere, etc.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email